Geniet van een geweldige avond uit met Party Tour bar

Dit is de ideale kennismaking met de wildere kant van de stad. Als je de meest populaire uitgaansgelegenheden wilt leren kennen en een bezoekje wilt brengen aan de beste clubs van Barcelona, dan is deze tour iets voor jou! De tour is onder leiding van een ervaren gids, inclusief drankspelletjes, kortingen op drankjes en gratis entree tot de beste bars en clubs van Barcelona.

Denk je aan een reis naar Barcelona? Om de bovenstaande korting te ontvangen moet u een klant zijn van Oh-Barcelona.com en een accommodatie boeken.

Zie meer beschikbare kortingen in Barcelona

Je wilt natuurlijk weten welke plaatsen de beste waarde hebben, welke veilig zijn en welke delen je het best kunt vermijden. Als je een jongere bent en nieuw in Barcelona of op vakantie bent, ben je waarschijnlijk op zoek naar de kans om nieuwe mensen te leren kennen en de nooit slapende stad in te duiken. Deze kans krijg je tijdens de Party Tour.

De Party Tour biedt je een compleet pakket aan voor een te gekke avond uit, inclusief toegang tot exclusieve clubs en bars. Je zult de kans krijgen om andere reizigers te ontmoeten en het nachtleven van Barcelona te proeven – dit alles voor een geweldige prijs. Gedurende de tour zal je van bar tot bar begeleid worden, in de eerste bar zal je een gratis shotje vodka krijgen om in de stemming te komen. Verschillende drankpromoties worden aangeboden die vooraf zijn afgesproken met de verschillende locaties. In totaal zal de tour in vijf bars plaatsvinden en eindigen in één van de beroemdste nachtclubs van Barcelona.

Clubbing by RosaMaria_Nika

De Party Tour vindt elke nacht plaats en brengt je naar de beste clubs van Barcelona zoals Ryans, Paradis, Cosmo, BLVD, Apolo, Razzmatazz, etc.

De Party Tour geeft je een zorgeloze avond uit, met een voorproefje wat Barcelona te bieden heeft – Zorgvuldig uitgekozen gidsen met lokale kennis en een tour langs de beste locaties in Barcelona is de ideale combinatie voor een geweldig avondje uit. Het enige wat je hoeft te doen, is komen opdagen en genieten!

clockOpeningstijden
Tour begint om 23.30 uur
clockTalen

Dutch Castellano English Deutsch Italiano French Catalan

Nederlands, Spaans, Engels, Duits, Italiaans, Frans, Chinees, Portugees en Russisch

euroBetaalmethoden
Visa, Mastercard & Ideal
homeAdres
Ontmoetingsplaats: gele Pans Company op Plaça Sant Jaume
globeKaart

Klik hier voor de kaart

Hoe kom ik er

Metro: Jaume 1 image

Opmerkingen
Ontvanag je 10% korting wanneer je boekt met Oh-Barcelona. Zodra je je accommodatie geboekt hebt zullen we je volledige instructies per e-mail sturen over het verkrijgen van je je korting!
Hoe te boeken met Oh-Barcelona
10%

Boek nu jouw accommodatie om de kortingen te ontvangen,klik hier!

Bespaar tot 30% met onze Oh-Barcelona kortingen, klik hier!

Hoe te boeken met Ticketbar